Snel afvallen met thee recept

Afvallen

Snel afvallen met thee recept

aromatherapie
5
(1)

Vorige week heb ik dit recept gevonden, de reviews van anderen laten zien dat het echt werkt om het afvallen te versnellen. Uiteraard ben ik de eerste die dat gaat proberen. Ik ben gisteren begonnen en hou jullie op de hoogte over het verloop. Over 3 weken zal ik een update doen of het werkt en hoeveel ik er mee ben afgevallen. Leuker zou het natuurlijk zijn als je ook meedoet en ons op de hoogte houdt van de resultaten.

Hoe afvallen met hete thee?

Zure citroen- en appelazijn laten je zintuigen prikkelen. Cayennepeper zal je tot in het diepst van je kern verwarmen. Voeg een beetje honing toe voor de zoetigheid. De honing verwijdert ook je vet en gifstoffen, deze thee geeft je een goed gevoel en geeft een ware wordt een stofwisseling boost en een goed gevoel.

Dit is een klassieke, levendige ayurvedische melange om de vetvertering en het metabolisme te stimuleren. Na het drinken van Lemon & Spice-thee zal een warm gevoel diep in je buik deze effecten bevestigen.

Porties: 1

Ingrediënten

1 eetlepel appelazijn

1/4 citroen

1 snufje cayennepeper

1 theelepel honing

Glas heet water

Voorbereiding

Pers de 1/4 citroen uit en voeg dit toe aan het glas heet water, voeg ook de cayennepeper en de appelazijn toe en roer. Je kunt elk type appelazijn gebruiken, 1 eetlepel is voldoende. Een “snufje” cayennepeper is gelijk aan 1/16 theelepel. Voeg de honing toe als het water iets is afgekoeld.

Drink deze thee ’s morgens na het wakker worden, een 1/2 uur voor de 1e maaltijd.  Je kunt 1 tot 2x per dag genieten van deze thee.

Afvallen met hete thee

Sterk metabolisme voor gewichtsverlies

De effecten van stimulerende azijn en pittige cayennepeper zijn enthousiasme en inspiratie. Ze geven je metabolisme een intense boost die je energieniveau verhoogt waardoor je vroeg in de morgen met meer energie je dag kan starten. In combinatie met het warme water stimuleren ze sterk de spijsvertering en verwijderen ze slijmophopingen uit de maag. Het effect is dat het de bloedsomloop verbeterd en het de stofwisseling stimuleert, waardoor ook vetten effectief uit het bloed worden verwijderd. Honing is de enige goedgekeurde zoetstof voor gewichtsverlies. Het geheim achter honing ligt in de voorvertering door bijen, waardoor honing de enige ‘verwarmende’ zoetstof is die de stofwisseling daadwerkelijk verbetert. Dankzij de diuretische eigenschappen van honing kan het lichaam de uitscheiding van gifstoffen versnellen en zul je sneller afvallen.

Geef je slaperige ochtenden een boost

Als je na een avond feesten vol vetrijk eten, desserts en drank je de volgende ochtend duizelig en moe voelt, kan Lemon & Spice Thee je helpen om je energieker en enthousiaster te voelen. Wanneer je spijsverteringskanaal de hele nacht bezig is om een zware maaltijd te verwerken, kan je wakker worden met een gevoel alsof er een zware steen in je maag ligt, waardoor je je moe en duizelig voelt. Lemon & Spice Tee zal je maag weer wakker maken en het voedselcoma en slaperige gevoel direct tegengaan.

Gal- en vetreductie

Appelazijn en citroen geven een sterk zure smaak en stimuleren de vrije stroom van gal van je lever en galblaas naar je darmen. Gal is de vetverwerker van de natuur. Zijn aanwezigheid in je darmen helpt bij het verteren van vetrijk voedsel. Wanneer deze voedingsmiddelen in de maag en dunne darm blijven hangen, voel je je zwaar en traag. Het drinken van Lemon & Spice-thee herstelt de energie en vitaliteit door het lichaam te helpen elke maaltijd gemakkelijk te verteren zodat je ook sneller zult afvallen.

De productie van olieachtige gal door uw lichaam trekt vet uit uw bloedbaan. Elke keer dat je de galproductie stimuleert, hevel je vetten en gifstoffen uit het bloed. Als je niet genoeg groene groenten eet, heeft gal de neiging zich op te hopen en te verdikken in de lever en galblaas, waardoor galstenen ontstaan. Afslankthee met citroen, appelazijn en cayennepeper reinigt de lever en galblaas door achtergebleven gal weg te spoelen, waardoor u het ongemak van galstenen kunt voorkomen en gewicht kunt verliezen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Eén reactie

  1. Ik doe mee 😀 Ik ben vanmorgen begonnen. Ik vond het niet vies, het is goed te doen. Kreeg ook wel een warm gevoel van binnen. Ik ben benieuwd, er mag bij mij wel een 10 kilo af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions