Cupping massage

cupping
Cupping massage

Cupping massage

aromatherapie

Ontdek Cupping massage: Een Diepgaande Ontspanning

Graag laat ik je kennis maken met de heilzame ervaring van cuppingmassage. Deze eeuwenoude techniek, oorspronkelijk afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde, wordt toegepast om spanningen te verminderen, de doorbloeding te bevorderen en een algeheel gevoel van welzijn te stimuleren.

Wat is Cupping massage?

Cuppingmassage maakt gebruik van siliconen cups die op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit zorgt voor een zachte zuiging op de huid en het onderliggende weefsel. De cups worden strategisch verplaatst over verschillende delen van het lichaam, wat een diepgaande massage en stimulatie van de energiestroom bevordert.

 

Voordelen van Cupping massage:

 1. Ontspanning van Spieren: Cupping helpt bij het losmaken van gespannen spieren, wat resulteert in een diepe ontspanning.
 2. Bevordering van Doorbloeding: Het verbetert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer naar de behandelde gebieden.
 3. Ontgiften van het Lichaam: Cupping stimuleert de lymfestroom, waardoor gifstoffen effectiever worden afgevoerd.
 4. Verlichting van Pijn: Het kan verlichting bieden bij pijnlijke gewrichten en spieren.
 5. Verbetering van Huidtextuur: Cupping kan de huidtextuur en elasticiteit verbeteren.
 6. Celullite Vermindering: Cuppingmassage staat bekend om het verminderen van de verschijnselen van cellulite, waardoor de huid gladder oogt.
 7. Littekenweefsel pijnvermindering:helpt de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor littekens zachter en soepeler kunnen worden.

Jouw Cupping massage Ervaring:

 • Gecombineerde Aanpak: Jouw sessie begint en eindigt met een ontspannende reguliere massage voor maximale comfort.
 • Elektrische Cupping Machine: Voor extra effectiviteit kan ik gebruikmaken van een elektrische cupping machine, wat een gecontroleerde en diepere zuigkracht mogelijk maakt.
 • Voldoende Drinken: Het is belangrijk na de massage voldoende water te drinken om vrijgekomen afvalstoffen te helpen afvoeren.
 • Zichtbare Effecten: Na een cuppingmassage kunnen lichte rode plekken of ‘cupping marks’ zichtbaar zijn. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Oorsprong van Cupping:

Cupping heeft zijn wortels in de traditionele Chinese geneeskunde en wordt al eeuwenlang toegepast om de energiestroom in het lichaam te herstellen. Het is een bewezen methode voor het bevorderen van ontspanning en het ondersteunen van het natuurlijke genezingsproces.

Voel de revitaliserende kracht van cuppingmassage bij Green Souls. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en ontdek de weldaad voor lichaam en geest.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions