Praktische informatie

Praktische Informatie bij Green Souls

Welkom bij Green Souls! We streven ernaar je een warme en comfortabele ervaring te bieden. Hier zijn enkele praktische details om je bezoek soepel te laten verlopen:

Adres:
Green Souls
van Hallstraat 47
4463VC Goes

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag: 10:00 tot 12:00 van 13:00 tot 17:00 van 19:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 11:00 tot 16:00 uur

Afspraken: Ik werk graag op afspraak om ervoor te zorgen dat ik voldoende tijd heb voor elke cliënt. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier, email sturen naar: info@greensouls.nl, bellen of whatsapp op nummer 06/21535146.
Ik reageer doorgaans binnen 48 uur. Let op: mijn reactie kan soms in de SPAMbox belanden, dus controleer deze als je binnen 48 uur geen antwoord hebt ontvangen.

Betaling: Betalingen kunnen contant worden voldaan of via een Tikkie. Helaas accepteren we momenteel geen creditcards.

Annulering: Indien je een afspraak wilt annuleren, dan graag 24 uur voor aanvang. Annuleren kan via telefoon (bellen, whatsapp of SMS) of email. Voor afmelden binnen 24 uur of het niet nakomen van de afspraak, zullen de kosten alsnog in rekening worden gebracht.

Bereikbaarheid: Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto er kan op meerdere plekken gratis worden geparkeerd. Vanaf de auto is het een 20 meter lopen.

Wachtruimte:

Ik plan mijn afspraken zo, dat er voldoende ruimte is tussen jou en mijn volgende cliënt. Er is geen wachtruimte, je komt dus niet in contact met andere cliënten. Kom op tijd, maar niet te vroeg. Komt je te laat, dan gaat die tijd van de behandeltijd af. Wanneer je te vroeg bent, heb ik niet altijd de mogelijkheid om de deur te openen, omdat ik nog met werkzaamheden bezig ben. Daarom het verzoek om niet meer dan 5 minuten voor de afspraak aan te bellen.

Praktijkrichtlijnen

 • Consult:
  Tijdens het consult is het belangrijk eventuele bestaande aandoeningen te vermelden waarbij aromatherapie, fytotherapie, massage mogelijk niet geschikt is. Bij twijfel behoud ik het recht om de behandeling te staken en door te verwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk na goedkeuring van de behandelend arts. Onvolledige informatie kan leiden tot onvoorziene gevolgen, waarvoor ik niet aansprakelijk kan worden gesteld.
 • Medische Overwegingen:
  Indien je al onder behandeling bent bij een arts, specialist, of therapeut, adviseer ik om te overleggen of een consult/massage geschikt is.
 • Aansprakelijkheid en Verlies:
  Green Souls aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan het lichaam als gevolg van een massage. Evenmin zijn wij verantwoordelijk voor verlies van persoonlijke bezittingen.
 • Hygiëne:
  Een schone werkruimte en handdoeken zijn vanzelfsprekend. Ik waardeer het als je ook aandacht besteedt aan persoonlijke hygiëne. Voor de massage, draag comfortabele kleding en overweeg voorafgaand aan de massage een douche te nemen.
 • Communicatie tijdens de massage:
  Geef duidelijk aan als de druk te licht of te intens is. Laat weten als je specifieke aandachtsgebieden hebt.
 • Privacy:
  Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.
 • Mobiele Telefoons: Tijdens het consult en/of de massage staan zowel mijn als jouw mobiele telefoon op de stille modus.
 • Grenzen van de Praktijk:
  Er worden geen erotische massages toegepast.
  Ik hanteer een nultolerantiebeleid tegen intimidatie in welke vorm dan ook, waaronder seksuele avances, suggestieve opmerkingen of ongepaste aanrakingen. Als je ervoor kiest dergelijk gedrag te vertonen, wordt de sessie onmiddellijk beëindigd. De volledige gereserveerde afspraaktijd wordt in rekening gebracht en je wordt uitgesloten van het boeken van toekomstige afspraken. Voor ernstige overtredingen en bij verzoeken tot prostitutie zal ik contact opnemen met de autoriteiten .

massage ja

Praktijk Green Souls

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions