Green Souls

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alle bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen verzonden. Tijdens een piek in de verkoop, zoals de feestdagen, kan het tot 5 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt verzonden.

Vanwege de aard van onze producten accepteren wij geen retourzendingen. Wij waarderen onze klanten en willen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen of als uw artikel beschadigd is geraakt tijdens de verzending, neem dan onmiddellijk contact met ons op via e-mail om mogelijke oplossingen te bespreken info@greensouls.nl 

Ja, echter accepteren wij alleen annuleringen op dezelfde dag.

Controleer het verzendadres voordat u uw bestelling plaatst. Als u tot de ontdekking komt dat het adres in het bestand onjuist is, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@greensouls.nl zodat we het verzendadres kunnen wijzigen. 

Zodra u pakket met track&trace code onderweg is met de vervoerder zijn wij niet verantwoordelijk voor de vertraging van de levering. Alle pakketten worden verzonden met een trackingnummer, zodat u uw pakket kunt volgen. Als de trackinginformatie aangeeft dat uw pakket is afgeleverd, is Green Souls niet langer verantwoordelijk. 

U moet rechtstreeks contact opnemen met de bezorgdienst en een claim indienen bij de vervoerder. 
Dit is uitgezonderd de bestellingen die per brievenbus plaats vinden.

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Stuur een foto van het beschadigde/verkeerde product samen met uw bestelnummer naar info@greensouls.nl. We zullen het probleem evalueren en oplossen.

Over ons

100% veganistisch, dierproefvrij en natuurlijk. Handgemaakt in kleine hoeveelheden in Goes, Zeeland.

Onze producten bevatten geen:

Conserveringsmiddelen of chemicaliën. Geen kunstmatige kleuren of kleurstoffen. Geen synthetische stoffen of parabenen. Geen dierlijke producten, dierlijke bijproducten of dierproeven.

Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws en specials te ontvangen.
Contact