Reviews

Ik zou het enorm waarderen als je je ervaring met Praktijk Green Souls wilt delen! Jouw feedback is voor mij ontzettend waardevol.

Je kunt een Google review achterlaten via deze link: Schrijf een Google Review.

Mocht je geen Google-account hebben, dan kun je ook direct op deze pagina een review schrijven.

Dank je wel voor je tijd en support!

Reviews

M. Koens

29-02-2024

5/5

Lieve vrouw en heerlijke massages gehad.
Ik kom graag terug 👍🏻

B. Stoop

01-03-2024

5/5

Ik ben bij Jacqueline geweest voor een massage op maat. Jacqueline voelde perfect aan wat ik nodig had. Ik heb dit als bijzonder prettig ervaren. Ik ga zeker vaker terug komen.

Dan Blok

01-03-2024

5/5

Vorige week heb ik hier een massage geboekt. De sfeer was rustig, de behandelkamer is goed ingericht en de massage op zich was voortreffelijk. Ik had al een tijdje last van tintelingen in mijn benen en last van mijn onderrug en na de intensieve en vooral rustgevende massage was dit geheel verdwenen. De masseuse is vriendelijk, heeft een goede kennis van de technieken, let goed op het doel van de massage en heeft echt oor voor wat de klant nodig heeft.

Ashley

02-03-2024

5/5

Mijn nek en rug laten doen zat een klein knoopje in mijn rug , volgende dag weer knooploos
Zeker een aanrader !!

Martin

02-03-2024

5/5

Vanwege pijn in mijn rug en schouders een afspraak gemaakt. Met haar magische handen heeft ze mij gemasseerd. Zoals ze al zei kon ik de volgende dag nog een beetje een beurs gevoel hebben en de dag daarna zou het goed moeten zijn. Ze had gelijk, die dag was ik pijnvrij. Ik ga zeker nog een keer terug komen mocht ik weer last gaan krijgen. Dank je wel Jacqueline

Peter Vermaire

11-03-2024

5/5

Jacqueline heeft me enorm geholpen met mijn rugklachten. De spanningsverlichtende rugmassage die ik kreeg, was precies wat ik nodig had. Ze heeft een fijne manier van werken en ik voelde me direct op mijn gemak. Ik kom zeker terug!

Marieke V

08-03-2024

5/5

Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Jacqueline weet precies hoe ze de spanning uit mijn schouders en nek kan halen. Na de sessie voelde ik me als herboren. Absoluut een aanrader om te ontstressen.

Sanne

13-03-2024

5/5

Dank je wel lieve Jacqueline ❤️
De massage was heerlijk, ik heb zeer goed geslapen vannacht en het is alsof ik nu nog op wolkjes loop. Wat een ontspanning. Tot snel weer xxx

Laura Middelkoop

16-03-2024

5/5

Het aromatherapie consult met Jacqueline was echt verhelderend. Ze heeft zoveel kennis over de oliën en hoe ze kunnen helpen bij verschillende gezondheidsproblemen. Ik kreeg een op maat gemaakte mix mee naar huis die perfect werkte voor mijn slaapproblemen. Heel erg bedankt, Jacqueline!

Marc Verburg

19-03-2024

5/5

Was een fijne ontspannende massage ik heb mij lang niet zo relaxed gevoeld. Fijn ook dat je goed luisterd en ik mijn verhaal bij je kwijt kon. Het mag gezegd worden, je bent een lieve vrouw.

René Lokerse

20-03-2024

5/5

R

23-03-2024

5/5

Geweldige ervaring gehad bij Jacqueline.
Ze is een liefdevol & warm persoon, denkt met je mee en bied naast massages ook een luisterend oor.

De ontspannings massage van een uur was heerlijk. Ik ging met minder stress de deur uit. De oliën stemt ze af op jou behoeftes. Ik heb ook een klein test olietje mee gekregen wat super lekker ruikt. Ik ga hier zeker nog een keer terug komen.

Daarnaast is praktijk Green Souls betaalbaar. Zeker de moeite waard voor als je niet heel veel te besteden hebt.

Frank Verhelst

25-03-2024

5/5

Een aanrader was lekker ontspannen na een behandeling.

Sylvia Rentmeester

27-03-2024

5/5

Mijn consult over natuurvoeding was zeer informatief. Ze heeft me praktische tips gegeven om mijn dieet te verbeteren met natuurlijke en gezonde voedingsmiddelen. Ik merk nu al een groot verschil in mijn energie en welzijn. Bedankt voor je deskundige advies Jacqueline. P.S ik ben je ook heel dankbaar voor je geduld als ik je weer eens bel of app 😉

A. Klein

04-04-2024

5/5

Ik had nog nooit eerder een bindweefselmassage geprobeerd, maar Jacquelien legde alles rustig uit en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. De behandeling heeft echt geholpen om mijn huid steviger te laten voelen. Weg met de sinaasappelhuid. Een fantastische ervaring!

Inge de Kort

09-04-2024

5/5

Dank je wel voor het verhelpen van de pijn en rusteloosheid in mijn benen. Ook dank je wel voor het rollerflesje met de speciale olie hiervoor het helpt mij goed.

Azhar

13-04-2024

5/5

Dank u wel voor het helpen met mijn rugklachten. De rugmassage die ik kreeg, was precies wat ik nodig had. Ik voelde me op mijn gemak bij u. Ik kom zeker terug

Esther de Lange

25-04-2024

5/5

Ik heb super veel moeite met ontspannen, maar zij heeft het gewoon voor elkaar gekregen! Zo’n lieve vrouw! Ze kan heerlijk masseren en is ook nog eens een luisterend oor. Ik ben al bij meerdere masseurs geweest, maar zij is de enige waar ik me zo op mijn gemak voelde en waar ik zo ontspannen de deur uit liep. ❤️

Bjorn van Gastel

26-04-2024

5/5

Heel snel een afspraak kunnen maken!
Er hangt een hele rustige fijne sfeer. Jacqueline is een enorm sociaal en aardige vrouw die super veel kennis heeft van haar beroep! Vooral de cupping werkt voor mij enorm prettig en de massages waren fijn!

Voor deze prijs /kwaliteit is het echt een aanrader!
Ik kom zeker vaker langs!

Ilse

08-05-2024

5/5

Dank je wel voor het fijne gesprek en je adviezen. Ik ga hier zeker mee aan de slag, de samengestelde olie gebruik ik dagelijks en ik heb er veel profijt van. Tot de volgende keer. Veel liefs, Ilse

J

14-05-2024

5/5

D. Elenbaas

17-05-2024

5/5

Dank je wel lieve Jacqueline, ik ben je zo dankbaar. Zo blij dat ik weer een beetje normaal kan lopen nu en voor de oefeningen die je mij heb gegeven. Je bent voorlopig nog niet van me af hoor hahaha.

Johannes Jacobsen

10-06-2024

5/5

Een heeeele lekkere massage een uur vliegt om ik ga zeker nog meerdere malen naar toe

Jamilla

10-06-2024

5/5

De massage was heerlijk en voel mij heel rustig. Bedankt!

Jouw ervaring

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions