Massages

Massages

aromatherapie

Ervaar het om jezelf onder te dompelen in een nieuwe wereld bij Green Souls Massages en laat je zintuigen verwennen!

Wat kun je verwachten:

In mijn praktijk bied ik een individuele aanpak, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu spanning wilt verminderen, herstellen na inspanning of gewoon tot rust komen, we vinden samen de perfecte massage voor jou.

Mijn aanpak omvat een verscheidenheid aan massagetechnieken, waaronder ontspannende aromatherapie en diepe weefselmassage. Ik nodig je uit om je wensen te delen, zodat we de juiste keuze kunnen maken voor een onvergetelijke ervaring.

De sfeer in mijn praktijk is professioneel en ontspannen. Ik streef naar een omgeving waar je volledig kunt ontspannen en waar jouw comfort altijd voorop staat.

Hoe gaan we te werk:

Voorafgaand aan de massage hebben we een kort consult. Hier bespreken we jouw voorkeuren en eventuele specifieke zorgen, zodat ik de massage kan aanpassen aan jouw behoeften. Tijdens de massage moedig ik open communicatie aan. Als de druk te licht of te intens is, laat het me weten. Jouw comfort is mijn prioriteit.
Ik besteed aandacht aan elk detail, van de temperatuur van de massagekamer tot de keuze van massageoliën. Alles is ontworpen om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat verwacht ik van jou:

Ik moedig open communicatie aan. Laat me weten over eventuele gezondheidsproblemen of specifieke gebieden die extra aandacht nodig hebben. Probeer zo ontspannen mogelijk te zijn. Laat de stress van de dag los en geniet van het moment. Na de massage is jouw feedback waardevol. Vertel me wat je prettig vond en of er iets is wat we de volgende keer kunnen aanpassen.
Bij Green Souls draait alles om jouw welzijn. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen voor een massage die niet alleen ontspant maar ook verkwikt. Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

massage ja

aromatherapie

Een massage heeft een positief effect op het menselijk lichaam. Er zijn echter situaties waarbij er niet mag worden gemasseerd. Hieronder staan voorbeelden waarbij je beter eerst kan overleggen met je behandelend arts:

  • Koorts en/of griep
  • Open wonden, kapotte huid of besmettelijke huidaandoeningen
  • Spataderen (plaatselijke contra-indicatie)
  • Trombose (of als u bloedverdunners gebruikt) alleen in overleg met behandelend arts.
  • Kanker, hart – en vaataandoeningen (alleen in overleg met behandelend arts)
  • Extreme vermoeidheid, uitputtingsverschijnselen of een slechte algemene gezondheid.
  • Zwangerschap.

© 2022 All rights reserved​

Made with by ❤ JK websolutions