Massages

Massages

aromatherapie

Ervaar het om jezelf onder te dompelen in een nieuwe wereld bij Green Souls Massages en laat je zintuigen verwennen!

Als nieuwe klant ontvang je een welkomstkorting van 25% op je eerste boeking.
(exclusief cadeaubonnen) 

Ik ben gepassioneerd in het geven van aromatherapie massages.
Bij deze unieke massages wordt gebruik gemaakt van arom
atische oliën en essentiële oliën om het geestelijk en lichamelijk welzijn te bevorderen.

De oliën worden gebruikt om stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, de spieren te ontspannen en de huid te voeden.

De werking van aromatherapie is gericht op het kalmerende en versterkende effect van de geur van de essentiële oliën. Met behulp van speciale technieken verbinden de aroma‘s zich met de hersenen, waardoor het lichaam en de geest in balans worden gebracht.

Bij de aromatherapie massage wordt de essentiële olie samengevoegd met een basis olie, waardoor het een milde massageervaring creëert.

De massagetechnieken die worden gebruikt, variëren van lange, stevige bewegingen tot zachte effleuragebewegingen, waardoor de essentiële oliën dieper in de huid worden getrokken.

Aromatherapie massage is een effectieve manier om stress te verminderen, energie te verhogen en tegelijkertijd de geest te kalmeren. Deze techniek is zeer effectief in het verminderen van spanning en het verlichten van pijn. Door de combinatie van de geur, de bewegingen en de warmte kunt u een diepe ontspanning ervaren.

Met aromatherapie massage kun je het lichaam en de geest in evenwicht brengen. Door het gebruik van essentiële oliën en een rustgevende massage kan je jouw lichaam en geest helemaal ontspannen. Door regelmatig een aromatherapie massage te ondergaan, kan je ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en je lichaam en geest in balans blijven.

© 2022 All rights reserved​

Made with by ❤ JK websolutions