Is een EMB bloedtest betrouwbaar?

EMB test

Is een EMB bloedtest betrouwbaar?

aromatherapie
0
(0)

Opkomst van de EMB Bloedtest: Een Kritische Benadering

In de hedendaagse wellnessmarkt wordt steeds vaker de EMB Bloedtest aangeboden als een methode om inzicht te krijgen in vitamines, mineralen en spoorelementen. Echter, wordt erop gewezen dat deze test niet als betrouwbaar kan worden beschouwd, en word het gebruik ervan afgeraden.

De EMB-bloedtest, waarbij bloed wordt afgenomen via een vingerprik en geanalyseerd wordt met behulp van een bioresonantiemeter en donkerveld-microscoop, claimt een overzicht te bieden van optimale waarden en eventuele tekorten. De therapeutische aanbevelingen die voortvloeien uit deze test zijn echter niet gebaseerd op klinisch onderzoek en worden beschouwd als kwakzalverij, zoals benadrukt door informatie van Radar over bioresonantie en levend bloed analyse (zie informatie van Radar over bioresonantie en levend bloed analyse).

Professionals wordt aangeraden af te zien van het gebruik van deze methode, aangezien het niet betrouwbaar is voor het meten van vitamine-, mineralen- en spoorelementenstatus, noch voor het evalueren van de effecten van suppletie-advies.

Het is van cruciaal belang dat patiënten en consumenten zich bewust zijn van de beperkte betrouwbaarheid van de EMB-bloedtest bij het bepalen van hun voedingsstatus. Ik adviseer om te kiezen voor geverifieerde laboratoriumbepalingen of point-of-care testen voor een nauwkeurigere evaluatie.

In plaats daarvan raad men aan om samen te werken met een arts die gebruikmaakt van betrouwbare methoden om uw vitamine-, mineralen- of spoorelementenstatus vast te stellen. Uw gezondheid verdient immers een gefundeerde en wetenschappelijk onderbouwde benadering.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions