Green Souls

Service

Onze Service

Hoe kunnen wij u helpen

We maken duurzame producten met fraaie voordelen, die veel onevenwichtigheden in lichaam en geest aanpakken.
Onze handgemaakte producten zijn samengesteld met zorgvuldig samengestelde etherische oliemelanges.
Elk van onze producten in kleine batches is doordrenkt met verse plantaardige ingrediënten die een groot
aantal therapeutische behoeften ondersteunen – van rustgevend, kalmerend en geruststellend tot
energiek, verfrissend en verkwikkend.

 

natuurlijke producten
Geen GMO, sulfaatvrij, dierproefvrij, parabenenvrij, nooit getest op dieren, natuurlijke & natuurlijk afgeleide ingrediënten, 100% veganistische ingrediënten, Made in Nederland, palmolievrij, duurzame ingrediënten

Green Souls

Belofte van kwaliteit

Wij respecteren, waarderen en houden van de natuur en buigen in diepe dankbaarheid voor haar gaven. Daarom zijn onze Green Souls-oliën en -producten natuurlijk en bevatten ze alleen de natuurlijke essentie van de plant. Synthetische toevoegingen, parabenen of genetisch gemodificeerde planten horen niet thuis in onze hoogwaardige oliën. We gebruiken voornamelijk natuurlijk gecertificeerde ingrediënten voor de natuurlijke Green Souls-composities en gebruiken natuurlijke geur- en conserveermiddelen. U kunt bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit.

Veel gestelde vragen

Uw bestelling wordt direct verwerkt, maar uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst. De levering vindt plaats binnen 1 – 3 werkdagen (afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten). Als er een vertraging in de levering is, zullen we u per e-mail op de hoogte stellen.

Meestal ontvangt u van ons een verzendbevestiging met een trackinglink nadat je bestelling is overgedragen aan de verzendservice. Als u binnen 2 werkdagen geen verzendbevestiging of levering van uw goederen heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

U betaal bij ons via Ideal of contact bij het zelf ophalen van uw bestelling.

Green souls levert uitsluitend aan Nederland, België en Duitsland.

Over ons

100% veganistisch, dierproefvrij en natuurlijk. Handgemaakt in kleine hoeveelheden in Goes, Zeeland.

Onze producten bevatten geen:

Conserveringsmiddelen of chemicaliën. Geen kunstmatige kleuren of kleurstoffen. Geen synthetische stoffen of parabenen. Geen dierlijke producten, dierlijke bijproducten of dierproeven.

Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws en specials te ontvangen.