Green Souls

Over Green Souls

Alles over

Green Souls

Veganistische natuurlijke producten zijn voor ons niet zomaar een trend, wij maken onze producten met absolute overtuiging zonder dierlijke grondstoffen! Want onze liefde voor dieren stopt niet bij onze huisdieren. 

Daarnaast vind je in onze producten geen palmolie of grondstoffen die palmolie bevatten. Maar waarom geen palmolie? Palmolie is tegenwoordig de meest gebruikte plantaardige olie ter wereld. Momenteel wordt er ongeveer 60 miljoen ton per jaar geproduceerd! Het is vooral te vinden in voedsel en cosmetica. Oliepalmen groeien het best in de gedraineerde junglegrond van de regio Azië-Pacific. Zeer grote delen van het regenwoud worden gekapt om plaats te maken voor de oliepalmplantages! Dit betekent de vernietiging van het leefgebied van tal van zeldzame diersoorten en junglevolken. Daarnaast komt er veel CO2 vrij als gevolg van bijvoorbeeld slash and burn. 

Onze producten worden handgemaakt zonder dierproeven! Wij laten ook geen dierproeven uitvoeren. We hebben een groot aantal lieve mensen die altijd bereid zijn om de nieuwe producten te testen. Onze eigen huid hoort er natuurlijk ook bij 😉

Al onze producten zijn met liefde en zo vers mogelijk gemaakt. Daarom kunnen de kleur, vorm en decoratie van de producten en de levertijden variëren.

Wij hechten veel waarde aan huidvriendelijke, verzorgende producten en gebruiken voornamelijk natuurlijke grondstoffen.

Wij gebruiken voornamelijk koudgeperste oliën en vetten verwerkt uit biologische productie.

De conservering van de producten is vrij van parabenen! Als een product geconserveerd moet worden, gebruiken we een conserveermiddel dat is goedgekeurd voor natuurlijke cosmetica.

Voor onze producten gebruiken wij ook goedgekeurde natuurlijke essentiële oliën.

We gebruiken zachte, huidvriendelijke plantaardige oppervlakteactieve stoffen.

Voor het verzenden van onze pakketten gebruiken we vaak verpakkingsmateriaal dat we zelf hebben ontvangen. Deze dozen of het vulmateriaal zijn meestal heel gemakkelijk te recyclen.

 

happy natuur

Onze hoop

voor de toekomst van Green Souls

5 DINGEN DIE GREEN SOULS UNIEK MAKEN!

  1. Wij gebruiken niet alleen het woord natuur, wij staan ​​er ook voor. Onze producten en oliën zijn 100% natuurlijk.
  2. De unieke energie waarmee onze producten zijn opgeladen. Wij maken producten die echt om de planten geven zowel bij het telen als bij het verwerken. Wij geloven ook dat essentiële oliën levende moleculen zijn. 
  3. De aromatherapie kennis zorgt voor de juiste benadering van planten. De helende eigenschappen van planten en kruiden en alle jaren die wij hebben besteed aan het vinden van de meest krachtige, helende essentiële oliën over de hele wereld, voegen een extra rijkdom toe aan het merk Green Souls.
  4. Het is de ervaring van een merk waarop u kunt vertrouwen. Green Souls blijft met de dag bezig met het verbeteren van de producten. We blijven ons ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit, werkzaamheid en kwaliteit. 
  5. U koopt niet alleen één van onze geweldige producten, u wordt onderdeel van een missie – verbinding maken met de helende kracht van de natuur.
Over ons

100% veganistisch, dierproefvrij en natuurlijk. Handgemaakt in kleine hoeveelheden in Goes, Zeeland.

Onze producten bevatten geen:

Conserveringsmiddelen of chemicaliën. Geen kunstmatige kleuren of kleurstoffen. Geen synthetische stoffen of parabenen. Geen dierlijke producten, dierlijke bijproducten of dierproeven.

Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws en specials te ontvangen.
Contact