Minder stress met aromatherapie

minder stress met aromatherapie

Spanning? Hoe aromatherapie je kan helpen stress te beheersen.

aromatherapie

Stress wordt geassocieerd met negatieve gevoelswaarden in onze samenleving (hoewel er ook positieve vormen van stress kunnen zijn, zoals een wedstrijd). In technische termen bekend als distress, kan het vaak gemakkelijk worden beheerst door een gezond persoon in een korte periode.

Maar als de stress langer aanhoudt, kunnen naast het emotionele aspect (uitschakelen is moeilijk, reacties zijn heftiger dan normaal, concentratieverlies etc.) ook lichamelijke klachten als slaapstoornissen en spierspanning ontstaan.

Mensen reageren heel verschillend op stress en de drempel waarop iets als stress wordt ervaren varieert. Natuurlijk kunnen de oorzaak(en) die leiden tot je stress niet worden opgelost met aromatherapie.

De essentiële oliën zijn echter een goede metgezel in deze moeilijke tijd om je te versterken en te kalmeren en om eventuele lichamelijke kwaaltjes positief te beïnvloeden.

Ik ben me ervan bewust dat je momenteel zeker niet de tijd en vrije tijd heeft om jezelf te belasten met een extra “tijdverspiller”. Je kunt er zeker van zijn dat zowel het consult als de aanvraag passen binnen jouw tijdsbudget.

We bespreken jouw zorgen en mogelijke toepassingen. Dan laat ik je kennismaken met geschikte etherische oliën waaruit je de juiste kunt kiezen. Daarna volgt de toepassing in mijn praktijk en/of je neemt de producten mee naar huis om zelf aan te brengen. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions