Luisterend oor sessie

Luisterend oor

Een luisterend oor bieden is een belangrijk aspect van mijn praktijk.

Het houdt in dat ik beschikbaar ben om naar je te luisteren, zonder oordeel en met volledige aandacht. Of je nu behoefte hebt aan het delen van je gedachten, emoties, zorgen of ervaringen, ik sta voor je klaar om naar je te luisteren.

Tijdens een luistersessie creëren we een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je vrijuit kunt praten. Ik neem de tijd om echt naar je te luisteren en je verhaal te begrijpen. Dit kan helpen om helderheid te krijgen, stress te verminderen en emotionele steun te bieden.

Het doel van een luistersessie is niet om advies te geven of problemen op te lossen, maar om ruimte te bieden voor zelfreflectie en emotionele verwerking. Door je verhaal te delen en gehoord te worden, kun je nieuwe inzichten krijgen en jezelf beter begrijpen.

Een luistersessie biedt een veilige en ondersteunende ruimte om je gedachten, gevoelens en zorgen te delen.

Hier zijn enkele voorbeelden die tijdens een luistersessie aan bod kunnen komen:

  1. Emotionele uitdagingen: Je wil je gevoelens van angst, stress, verdriet, boosheid of eenzaamheid bespreken.
  2. Relatieproblemen: Je wilt praten over moeilijkheden in relaties met familieleden, vrienden, partners of collega’s.
  3. Levensveranderingen: Je hebt behoefte aan begeleiding bij belangrijke levensgebeurtenissen zoals verlies, scheiding, veranderingen in werk of gezondheidsproblemen.
  4. Zelfontwikkeling: Je kan interesse hebben in zelfreflectie en groei, en willen praten over jouw doelen, waarden en persoonlijke ontwikkeling.
  5. Stressmanagement: We kunnen strategieën bespreken over het omgaan met stress en het vinden van balans in je leven.
  6. Identiteitskwesties: Je kan vragen hebben over hun identiteit, zelfbeeld of levensdoel.
  7. Besluitvorming: Misschien heb je ondersteuning nodig hebben bij het nemen van moeilijke beslissingen of het vinden van richting in jouw leven.

 

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, kun je altijd contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een luistersessie. Ik ben er om naar je te luisteren en je te ondersteunen op jouw pad naar welzijn en balans.

Een Luisterend oor sessie is een eenmalige sessie van een uur en kost € 40. Afspraken kunnen overdag en ’s avonds worden ingepland.


Heb je nog verdere vragen? Neem dan gerust contact me op.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions