Beter slapen met aromatherapie

Aromatherapie zorgt ervoor dat je beter slaapt

aromatherapie

Heb je moeite met slapen, inslapen en/of doorslapen? Wordt je ‘s nachts of ‘s morgens vroeg meerdere keren wakker? Voel je je ‘s morgens niet fris en uit geslapen?

Anticiperen op iets leuks of opwinding voor een belangrijke afspraak/onderzoek kan je slaap veranderen. Dergelijke veranderingen zijn meestal van korte duur en maken deel uit van ons leven. Ook de verschillende bedtijden van een baby in vergelijking met een tiener of een volwassene en dan ouderdom maken deel uit van het menselijk bestaan en zijn meestal geen reden tot bezorgdheid.

We spreken van een slaapstoornis wanneer je gebruikelijke slaapritme gedurende een lange periode uit balans raakt. De oorzaken zijn heel verschillend. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat fysieke en mentale regeneratie wordt verwaarloosd en als gevolg daarvan de prestaties afnemen.

Aromatherapie om beter te kunnen slapen

Tijdens het consult bespreken we jou zorgen en de passende maatregelen om de kwaliteit van jou slaap te verbeteren. De etherische oliën met hun actieve ingrediënten bieden een natuurlijke en zachte manier om het waak- en slaapritme te harmoniseren en je een gevoel van comfort en sereniteit te geven.

We bespreken jouw zorgen en mogelijke toepassingen. Dan laat ik je kennismaken met geschikte etherische oliën waaruit je de juiste kunt kiezen. Daarna volgt de toepassing in mijn praktijk en/of je neemt de producten mee naar huis om zelf aan te brengen. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk.

Aromatherapie beter slapen
slaapproblemen

© 2022 All rights reserved​

Made with by ❤ JK websolutions