Aromatherapie bij concentratieproblemen

Wat je kunt doen aan concentratieproblemen

aromatherapie

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een holistische therapie die gebruik maakt van etherische oliën om het fysieke, emotionele en mentale welzijn en de balans in het lichaam te herstellen. Aromatherapie is een effectieve methode om te helpen bij het verbeteren van concentratieproblemen.

Wat is de werking van aromatherapie bij concentratieproblemen?

Aromatherapie werkt door de oliën in te ademen, waardoor ze worden opgenomen door de luchtwegen. De etherische oliën worden vervolgens door het lichaam opgenomen en reizen via het bloed naar alle cellen in het lichaam. Door deze werking worden stress en spanning verminderd, wordt de energie verhoogd en wordt het immuunsysteem versterkt. Ook kinderen kunnen baat hebben bij de actieve ingrediënten van etherische oliën als ze moeite hebben om zich te concentreren op de les en/of de leerstof.

Hoe kan ik als therapeut helpen bij concentratieproblemen?

Als aromatherapeut kan ik je helpen bij het verbeteren van je concentratieproblemen. Door etherische oliën te gebruiken kan ik je helpen om je energie te verhogen, je stress te verminderen en je geest helder te houden. Ik kan je ook helpen bij het versterken van je immuunsysteem en het verbeteren van je algehele gezondheid. Als je last hebt van examenvrees, kun je meer informatie vinden in de rubriek angst.

Wat zijn de voordelen van aromatherapie?

Aromatherapie heeft vele voordelen, waaronder het verminderen van stress, het verbeteren van concentratie, het versterken van het immuunsysteem en het verhogen van energie. Aromatherapie kan ook helpen bij het verbeteren van je stemming en het verminderen van angst en depressie.

We bespreken de concentratieproblemen van jou (of jouw kind) en mogelijke toepassingen. Vervolgens presenteer ik geschikte etherische oliën waaruit u de oliën kunt kiezen die bij jou passen. Je kunt de producten dan mee naar huis nemen om zelf te gebruiken. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk.

concentratieproblemen

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions