Aromatherapie voor vrouwen

menstruatiepijn

Hormonale schommelingen

aromatherapie

Naarmate we groeien van klein meisje tot vrouw en elk jaar ouder worden, verandert ons lichaam zowel visueel als hormonaal. De invloed van hormonen begeleidt ons ons hele leven, van de maandelijkse menstruatiecyclus tot de menopauze en tijdens de zwangerschap.

Deze tijdelijke onevenwichtigheden in de verschillende hormonen kunnen leiden tot klachten als krampen, pijn, vermoeidheid, lusteloosheid en/of negatieve gevoelens.

Ook al voelen we ons meestal overgeleverd aan deze achtbaanritten van emoties en welzijn, er zijn manieren en middelen om de afzonderlijke secties een beetje aangenamer te maken.

Aromatherapie

In een uitgebreid gesprek bespreken we jouw zorgen, jouw aandoening en de mogelijkheden. Uit de mogelijke etherische oliën kies je die welke voor jou geurig zijn.

Bij menstruatieproblemen zou het ideaal zijn als we in deze periode een afspraak kunnen maken. Omdat het reukvermogen verandert tijdens je menstruatie (maar ook tijdens de zwangerschap), kunnen we ervoor zorgen dat je de etherische oliën echt graag ruikt

Hoe werkt een consult?

We bespreken jouw zorgen en mogelijke toepassingen. Dan laat ik je kennismaken met geschikte etherische oliën waaruit je de juiste kunt kiezen. Daarna volgt de toepassing in mijn praktijk en/of je neemt de producten mee naar huis om zelf aan te brengen. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk.

hormonale schommelingen

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by JK websolutions